Oerklank

Welkom in mijn praktijk voor Focusing, Coaching en Soulwork.

Mijn naam is Saskia. Ik heb een passie voor yoga en dans, voor Focusing en natuurlijk voor onze prachtige natuur, zowel van binnen als van buiten.

Ook hou ik van mensen en samen inspirerende momenten beleven. Van het delen van essentiële dingen. Ik leef voor bewustwording en zelfontplooiing. En begeleid anderen daar ook graag bij.

Al mijn werk gaat over afstemming op oorspronkelijkheid, de essentie van wie je bent. Vandaar de naam Oerklank.

Ik denk dat niets ooit voor niets is. Alleen die gedachte al geeft me vertrouwen en maakt het leven tot een waardevol en kleurrijk avontuur.

Ik geloof dat we hier allemaal zijn met een zielsmissie, een unieke bijdrage aan het geheel. En als we die ontdekken en ons ware leven leven, is dat diep vervullend en komt dat alles ten goede.

Ik weet dat er een natuurlijke stroom is die voortdurend de balans wil herstellen. Een voortgaande cyclus van groei en verval, leven, dood en weer leven.

Dat is de natuur en ook onze natuur. We kunnen ons af stemmen op die stroom via de taal van het lichaam. Zo nodigen we de moeiteloze ‘flow’ uit in ons leven en worden we steeds meer wie we in wezen zijn.

Ik ondersteun en begeleid je graag bij het vinden van jouw pad, jouw stroom. Via de weg van Focusing (ontstaan vanuit de psychologie), of het sjamanistische pad. Beiden wegen leiden naar de essentie van wie we zijn.

saskiakimman.nl ademwerk