Focussessie

Focussessie: Focussen met begeleiding

Focussen kun je alleen doen, en zal hoe vaker je het doet steeds meer deel gaan uitmaken van je dagelijkse leven. Kom een cursus doen als je wil leren focussen.

Saskia Kimman Focussen met begeleiding

Wil je meteen de diepte in? Kom dan een focussessie doen. Een goede begeleiding verdiept het focussen. Het maakt het makkelijker om je aandacht erbij te houden, en niet in je oude patronen te verzanden. Onder deskundige begeleiding wordt je focus nog scherper.

Als focusbegeleider ondersteun ik je bij het ontdekken van en luisteren naar deze wijze taal van jouw lichaam. Ik leid je om je valkuilen heen.

Zo kun je in één focussessie al een verschuiving ervaren die een ander perspectief op je leven kan geven. Een reeks van focussessies helpt je om grote levensthema’s uit te werken.

Iedere kleine verandering van perspectief heeft uiteindelijk een grote uitwerking.

Het zet je hele werkelijkheid in een ander daglicht, waardoor je langzaam maar zeker (of snel) nieuwe keuzes gaat maken en jezelf zo in een andere richting ontwikkelt.

Focussen is het ultieme maatwerk

Hoe gaat dat dan, zo’n focussessie?
Als je bij me komt om te focussen, hebben we een uur lang alle aandacht voor wat er beweegt in jou en in je leven. Eerst bespreken we kort wat er zoal speelt in jouw leven. Daarna begeleid ik je met je aandacht naar binnen in je lichaam en help ik je om contact te maken met wat daar te ervaren is. Ik begeleid je, maar stuur niet.  Het is joúw unieke proces dat leidend is en dat we de ruimte willen geven. Ik help je om erbij te blijven, en ‘je lens scherp te stellen’. Ik nodig je uit om dat wat zich aandient al voelend verder te onderzoeken. 
Je behoudt zelf de regie: je gaat steeds opnieuw na wat klopt voor jou en de wijsheid van je lijf.  Je innerlijk lichaam geeft precies aan wat het je wil laten zien of voelen. Het gaat nooit verder dan wat jij aankan.

Soms gebruik ik ter ondersteuning de helende aarde-klank van de oerdrum. Of de subtiele en verzachtende klanken van de windgong.

Een focussessie betaal je naar draagkracht. Het is ook mogelijk om via de Meedoen Regeling te betalen. En als ook dat niet haalbaar voor je is, laat het me weten.

Een sessie van 60-75 minuten kost 60 euro.

Wil je een focussessie ondergaan?